Publicada el Facebook 04-02-2016

El concurs està previst que comenci a finals de la setmana vinent, es centrarà en un dels grups pioners del Rock català.
En aquest concurs us adjuntarem una imatge que vosaltres haureu de relacionar amb una treballadora de sala del Racó de la Cigonya. També, us donarem una estrofa i haureu d’esbrinar el títol de la cançó. Totes les persones que endevinin les respostes entraran en el sorteig d’uns regals.

 

Publicada el Facebook 05-02-2016

La cançó que heu d’endevinar pertany a un grup que es va formar l’any 1986 quan uns dels principals compositors del grup es van conèixer durant una gravació a TV3. La primera actuació junts la van fer a Vic, el novembre del 1986, amb un grup d’un dels compositors.
El 1987 van treure a la venda el seu primer disc “No puc deixar de fumar”. Amb deu discos, es va consolidar com a fenomen de masses oferint molts concerts arreu dels Països Catalans i Europa. Ells van escriure cançons que avui en dia segueixen sonant i que per a molta gent tenen molt valor sentimental.

 

Publicada el Facebook 08-02-2016

El 13 de febrer de 1999, el grup iniciava la presentació de la 12a gira però just en acabar el concert de rock, a Vilafranca del Penedès, el cantant va patir una parada càrdio-respiratòria i ens va deixar. Ell tenia molt de “knack”, una mirada encisadora i el gran talent per transmetre les cançons que havien composat. Encara actualment, els seus fans el troben a faltar i cada 13 de febrer se celebra un aniversari en record a ell.

A hores d’ara, molta gent ja sap de qui estem parlant, no?

 

Publicada el Facebook 09-02-2016

TORNEM A SAU, és un projecte que surt d’un grup de músics que van créixer amb les cançons de SAU, alguns d’ells actualment (i posterior a la creació d’aquest projecte) formen part de la banda de Pep Sala. El grup Tornem a Sau està format pel Jordi Espigulé,baixista; Carlos de la Paz, guitarra; Xavi Balaguer, teclats; Micky Izquierdo, bateria, i Jonathan Argüelles com a cantant.

A un pas de que es compleixin els 30 anys de la formació de SAU,es fa una gira d’homenatge a la banda d’Osona.

El 25 de gener van presentar el seu single on Pep Sala i Joan Capdevila han composat expressament per l’ocasió un tema inèdit i també han fet la readaptació d’una cançó del primer single de SAU.

La setmana passada es va iniciar la gira a la província de Girona, però properament hi hauran altres actuacions:
12 de Febrer: L’ERA DEL SOT ( Vic )
20 de Febrer: SALA ZERO ( Tarragona )
27 de Febrer: LUZ DE GAS ( Barcelona )
4 de Març: EL SIELU ( Manresa )
11 de Març: LA MANOLITA ( Lleida )

El concert inclourà una vintena de temes de SAU, sobretot dels tres primers discos: No puc deixar de fumar (1987), Per la porta de servei (1989) i Quina nit (1990) –el disc que contenia Boig per tu– més algun clàssic posterior, com ara El tren de mitjanit.

Jonathan Argüelles, el cantant del grup TORNEM A SAU, ens transporta en el temps i sap transmetre l’essència i les emocions que es vivien en aquells temps quan anàvem a veure els concerts del mític i inoblidable SAU.

En aquests concerts podreu viure nits màgiques escoltant cançons que segurament han marcat molts bons moments de la vostra vida, plenes de bons records i bona música.
Si esteu interessats podeu comprar les entrades a www.tornemasau.cat

 

 

ELS PREMIS DEL SORTEIG

10-02-16 Cd Tornem a SAU

1 cd amb el single que Pep Sala i Joan Capdevila han composat expressament per l’ocasió de la gira d’homenatge amb un tema inèdit i també han fet la readaptació d’una cançó del primer single de SAU.

Signat per tot el grup tribut TORNEM A SAU.
Gràcies nois, tot un honor pel Racó de la Cigonya!


08-02-16 Esmorzar C

 

1 val de dos packs d’esmorzars(mig entrepà + beguda + cafè o tallat) per gaudir  de dilluns a divendres.

 


05-02-16 Caves Hill - Lot cava i vi

1 lot de Cavas Hill amb 2 ampolles de cava i 1 de vi
Productes de molt bona qualitat. Personal amable i molt acollidor.
http://www.cavashill.es/


2 menús diaris amb cafè  (dilluns a divendres)

 

GUANYADORS CONCURS:
24 de febrer de 2016
Podeu consultar els guanyadors al següent link: http://basicfront.easypromosapp.com/win/301630

 

BASES LEGALS DEL SORTEIG DEL RACÓ DE LA CIGONYA

12 de febrer de 2016

 

Les presents bases corresponen al concurs que es portarà a terme per l’entitat EL RACÓ DE LA CIGONYA, S.L.U. domiciliat a l’Avinguda Catalunya, 26, amb codi postal 08730 de Santa Margarida i els Monjos (BARCELONA) i amb NIF B-62233424.

 1. Àmbit del sorteig

El següent sorteig es durà a terme a http://basicfront.easypromosapp.com/p/301630

El sorteig es realitzarà pels seguidors de la pàgina facebook del Racó de la Cigonya amb residència a Catalunya que hagin seguit correctament les instruccions del concurs.

Només podran participar persones físiques majors de 18 anys. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.

 

 1. Durada del sorteig

La participació d’aquest sorteig s’iniciarà des de la seva comunicació en el lloc web del Racó de la Cigonya (www.elracodelacigonya.com) i en la xarxa social: facebook. La data d’inici serà 12 de febrer de 2016 i finalitzarà el 21 de febrer.

El dia 24 de febrer de 2016 es realitzarà el sorteig i es comunicarà els guanyadors a la pàgina web del Racó de la Cigonya i al mur de Facebook.

No s’admetran participacions fora del termini. Qualsevol participació rebuda en posterioritat al tancament del sorteig no serà vàlida.

 

 1. Requisits i dinàmica de participación

Només podran participar totes les persones amb residència a Catalunya i que siguin persones físiques majors de 18 anys.

Per entrar al sorteig, hauran de ser fans i compartir la pàgina facebook del Racó de la Cigonya.

Seguidament, accedir a la pestanya de la promoció habilitada a aquest efecte en l’esmentat perfil, dins el termini indicat a l’anterior apartat i proporcionar les dades sol·licitades en el formulari creat especialment pel sorteig.

En aquest concurs us adjuntarem una imatge on els participants l’haureu de relacionar amb una treballadora de sala del Racó de la Cigonya i també, us donarem una estrofa i haureu d’esbrinar el títol de la cançó. Totes les persones que endevinin la resposta entraran en el sorteig dels regals.

Els participants només podran participar en el sorteig amb un únic usuari, en cas contrari, el RACÓ DE LA CIGONYA es reserva el dret de restringir la participació.

Les dades facilitades pels participants hauran de ser reals, en cas que sigui falses o incompletes, el premi podrà ser anul·lat pel RACÓ DE LA CIGONYA.

 

 1. Premis

Entre tots els usuaris que lliurement decideixin participar d’acord amb les següents bases, poden optar als següents premis:

 

 1. 1 cd single que Pep Sala i Joan Capdevila han composat expressament per l’ocasió de la gira d’homenatge amb un tema inèdit i també han fet la readaptació d’una cançó del primer single de SAU.
 2. 1 lot de Cavas Hill amb 2 ampolles de cava i 1 de vi
 3. 1 val de dos menús diaris amb cafè per gaudir de dilluns a divendres
 4. 1 val de dos packs d’esmorzars(mig entrepà + beguda + cafè o tallat) per gaudir de dilluns a divendres.

 

El contingut del premi en aquesta promoció en cap cas podrà ser objecte de canvi, alteració, compensació en metàl·lic o cessió a petició del guanyador, ni total ni parcialment.

 

 1. Assignació de premis

Les persones guanyadores seran triades per sorteig entre tots els participants a través d’un programa informàtic de selecció aleatòria.

Un cop finalitzat el sorteig el RACÓ DE LA CIGONYA, farà públic els noms de les persones guanyadores pel mur de facebook i a la pàgina web.

Si passats 7 dies hàbils, el 2 de març de 2016, els guanyadors que no hagin donat resposta o renunciïn al seu premi, es tornarà a fer un sorteig aleatori.

No s’admetran reclamacions per la pèrdua del premi en cas de no contestar en els terminis establerts, de manera que recordem que és molt important que tots els participants estiguin molt atents al Facebook.

 

 1. Comunicació del sorteig

Tant la realització del sorteig com la seva promoció es comunicaran a través de la pàgina web www.elracodelacigonya.com , a la pàgina de facebook https://www.facebook.com/racodelacigonya/ .

 

 1. Recollida dels premis

En el moment que es comuniquin els guanyadors per la pàgina web o el facebook el RACÓ DE LA CIGONYA es posarà en contacte amb ells per determinar un dia per recollir el premi.

Els agraciats hauran de presentar-se personalment o autoritzant una tercera persona per poder fer efectiu el seu premi. En el darrer cas, caldrà aportar una còpia del DNI de la persona agraciada.

Donat el fi publicitari i promocional d’aquest sorteig, el Racó de la Cigonya es reservarà el dret a difondre el nom i/o la imatge dels guanyadors per mitjans o formes de comunicació que cregui convenients durant el temps que consideri necessari i sense realitzar cap compensació.

 

 1. Limitació de responsabilitat

EL RACÓ DE LA CIGONYA es reserva el dret d’interrompre en qualsevol moment l’accés o continuïtat del sorteig, ja sigui amb caràcter temporal o definitiu, per motius de seguretat, de reestructuració o interrupció dels serveis informàtics, o qualsevol altra causa que així ho aconselli, sense que d’això es derivin responsabilitats.

EL RACÓ DE LA CIGONYA queda exonerada de tota responsabilitat en cas de mal funcionament de la xarxa d’Internet que impedeixi el desenvolupament normal del concurs per causes alienes a la seva voluntat i, especialment, per actes externs de mala fe.

 

9.- Protecció de dades de caràcter personal

Les dades subministrades pels participants seran tractades confidencialment i recopilades en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, a l’empresa EL RACÓ DE LA CIGONYA, S.L.U., titular i responsable del fitxer, amb domicili social en l’Avinguda de Catalunya, 26 – 08730 Santa Margarida i els Monjos (BARCELONA), amb la finalitat de recopilar dades, la gestió del present sorteig i pel posterior contacte amb el guanyador/a.

L’empresa garanteix el compliment íntegre de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal en el tractament de les dades recuites en el present concurs, en especial a allò que es refereix a l’atenció de l’exercici dels drets d’informació, accés, rectificació, oposició i cancel·lació de dades personals dels concursants.

 

 1. Acceptació de les bases.

La simple participació en el concurs implica plena l’acceptació de les presents Bases, de manera que la manifestació en el sentit de no acceptació de la totalitat o part de les mateixes implicarà l’exclusió del participant i com a conseqüència d’això, l’empresa EL RACÓ DE LA CIGONYA quedarà alliberada del compliment de l’obligació contreta amb aquest participant.

Davant de possibles dubtes en la interpretació de les bases prevaldrà el criteri dels organitzadors.

Les presents bases es poden consultar a la pàgina web: www.elracodelacigonya.com

 

 1. Altres condicions

Facebook no patrocina, avala ni administra aquesta promoció, ni està associat a aquest. L’usuari es desvincula totalment de Facebook i és conscient de què està proporcionant la seva informació a EL RACÓ DE LA CIGONYA, S.L.U. i no a Facebook. La informació s’utilitzarà per gestionar la participació del concursant i per comunicar-li el premi.

El Racó de la Cigonya es reserva el dret d’excloure als participants que per la seva conducta interfereixi en el bon funcionament del sorteig

Qualsevol manifestació de no acceptació de les mateixes suposarà l’exclusió del participant.